AK Parti Türkiye Buluşmaları"nın Aydın"daki programı düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Atilla Koç ve Ahmet Ertürk ile AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve partililer katıldı.
Toplantıda Aydın"da gerçekleşecek toplantıların ayrıntıları hakkında bilgiler veren İl Başkanı Atay, “Bir zaman bize "PKK ile işbirliği yapıp, ülkeyi satıyorsunuz" diyenlerin düştüğü durum ortadadır. 90-94 seçimlerimde kimlerle ne konuştukları son günlerde kamuoyunun gündemine oturdu. Atılan iftiraları aziz milletimiz görüyor ve bunun cevabı ilk seçimlerde verilecektir. İşte bu yüzden hükümetimiz tarafından hazırlanan "Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinin" halkımıza daha iyi anlatılması için "Türkiye Buluşmaları" toplantıları planlandı. Bu sayede muhalefet partilerinin neden olduğu bilgi kirliliğinin de önüne geçmeyi planlıyoruz. Toplantıların ilk 6-7 Mart tarihlerinde Aydın ve Nazilli"de yapılacak. Toplantılarda AK Parti Ankara Milletvekilimiz Haluk Özdalga halkımıza proje hakkında bilgiler verecek” dedi.
AK Parti"nin 7 yıldır yalan söylememe, yapamayacağı şeyin sözünü vermeme ve iftira atmamayı öngören politikasını sürdürdüğüne işaret eden Atilla Koç da, “Asla halkımıza yalan söylemedik ve iftiraya hiç tenezzül etmedik. Bugüne kadar halkın değerlerini hiçe sayan ve AK Parti"ye iftira atan muhalefet partisi üyeleri hakkında bu partilerin yönetimleri her hangi bir şey yapmadı. İftira ve karalamalar muhalefetten gelince bu tenkit, bizimkiler ise hakaret sayıldı. Kim tarafından? Kendinin kamuoyuna yön verdiği düşünenler tarafından. Ama halkımız asla bu yapılanlara inanmadı ve inanmayacak. AK Parti"liler onların yaptığı hataları asla yapmaz. Biz TBMM çatısı altındaki kimseye hain gözüyle bakmayız. Yaptığımız bilimsel çalışmalarla halkın sorunlarını yakından takip ediyoruz” diye konuştu. -iha