AK Parti Gençlik Kolları Nazilli İlçe Teşkilatı 3. Olağan Genel Kurulu kongresi yapıldı. Nazilli Belediyesi tiyatro salonunda gerçekleştirilen kongreye tek liste halinde gidildi. Divan başkanlığını 12 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olan Abdurrahman Öz’ün yaptığı seçimlerde, yapılan oylama sonucu Birkan Şen AK Parti Nazilli Gençlik kolları başkanı oldu.
Seçimlerde aday olmayan Nazilli Ak Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Erhan Yenikuyu, “AK Parti'de siyaset yapmak, AK Siyaset yapmak demektir. Bizler bu ak siyasetin mutfağında yetişen gençleriz. Ne mutlu bizlere ki 12 Haziran Genel Seçimlerinde yüzde 50 oy alarak yüzümüzün akıyla çıktık. Bu bir bayrak yarışıdır. Benden önceki ilçe gençlik kolları başkanından aldığım görevimi en iyi şekilde yerine getirdim. Şimdi bu görevimi seçilecek olan başkan arkadaşımıza bırakıyorum” dedi.
AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Birkan Şen ise, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Nazilli Gençlik Kolları Başkanı arkadaşımıza, partimize ve ilçemize verdiği hizmetleri nedeniyle teşekkür ederim. Yeni yönetim ve ben, ilçemiz gençleri için ve ilçe halkı için vereceğimiz başarılı hizmetlerin devamı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.