AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, partilerinin kurulduğu günden bu yana bir ilki gerçekleştirerek en yüksek oy oranına ulaşacağını söyledi.

Hotar, İzmir'in Güzelbahçe ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, İzmir'deki ilk seçim koordinasyon merkezini açtıklarını belirtti.

İzmir'in her türlü hizmeti hak ettiğini, kentin, Ege'nin incisi olduğunu dile getiren Hotar, şöyle dedi:

''İzmir'i hem yerel yönetimlerin hem de hükümetin hizmetleriyle çok daha fazla buluşturabilmek için, kente daha fazla faydalı olmak için İzmir'in desteğine daha fazla ihtiyacımız var, İzmir'in desteğini daha fazla yanımızda hissetmemiz lazım. Gücümüz arttıkça yapacaklarımız da artacaktır.

Ümit ediyor ve inanıyorum ki inşallah, AK Parti kurulduğundan bugüne kadarki süreçte bir ilki daha gerçekleştirecek ve bu süreçte partimizin oyu çok daha fazla artacaktır.''

Hotar, Güzelbahçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin hayırlara vesile olması temennisiyle 12 Haziran gecesi burada kutlama yapmayı diledi.

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Hotar daha sonra, AK Parti İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile merkezin açılış kurdelesini kesti. (AA)