AK Parti Didim Gençlik Kolları tarafından organize edilen çiğ köfte partisi partilileri biraya getirdi. Dün AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, İlçe Başkanı Hilmi Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Bayar, Gençlik Kolları Başkanı Vedat Yamaç, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve oda meclis üyeleri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve yönetim kurulu üyeleri, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Kaplan ve Hastane Müdürü Cengiz Bayar ile çok sayıda partili katıldı.
Etkinlikte ilk konuşan AK Parti Didim Gençlik Kolları Başkanı Vedat Yamaç, etkinliğe katılımından dolayı tüm partililere teşekkür etti.
AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Yıldırım ise, görev geldiklerinden bu yana düzenledikleri ikinci büyük etkinlik olduğunu söyledi. Yıldırım, 23 Mart’ın Mübadele yıl dönümü olması nedeniyle Didim’de ayrı bir önemi olduğunu ve kendisinin ailesinden de mübadele zamanında gelenlerin olduğunu bildirdi. Didim’in mübadeleden bu yan göç alan bir yer olduğunu belirten Yıldırım, “Maalesef gelinen süreçte Didim kent görünümünden uzak bir durumda; plansız yapılaşma vizyonu olamayan adımlarla ne durumda olduğu ortada. Artık herkesin dile getirdiği şu; Didim’in bir dönemde olsa AK Parti iktidarına ihtiyacı var. Bugün Altınkum’un hali ortada; Mart ayında ihalesi yapılan bir çalışma nasıl olacakta sezonun başlayacağı Nisan ayına yetişecek. Vizyonu olmayan bir belediye ile yönetilmenin zorluğunu çekiyoruz. Bizlerden destek istediği anda da bizler her zaman yanlarında olacağımız da bildirmek istiyorum” dedi.
Yıldırım, konuşmasında partililere de seslenerek, “Bizler büyüyen ve gelişen bir aileyiz. Ben sadece sıfat olarak İlçe Başkanıyım ama sizlerin her biriniz birer ilçe başkanısınız ve buna göre hareket edeceğinize inanıyorum. Partimizin ve Didim’in yararına bir çalışma olacaksa da ben bugün bu yakamdaki armayı çıkarıp atarım” diye konuştu.
AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ise, Didim’de resmi kurum ve odalarla görüştüklerini sorunları dinleyip fikir alış verişinde bulunduklarını belirterek sorunların takipçisi olacaklarını belirtti. Kılınç her zaman partililerin ve Didim ‘in sorunları konusunda yanlarında olacağını mesajını verirken etkinlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuşmaların ardından etkinliğe katılanlara çiğ köfte ile ayran ikram edildi; çalınan müzik eşliğinde partililer gönüllerince eğlendi.