HABERİN VİDEOSUNU İZLEYİN!

AK Parti Aydın İl Teşkilatı partinin kuruluşunun 7. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Törene İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, il ve merkez ilçe yönetimi, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.
Atatürk anıtı önünde açıklama yapan AK Parti Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, “Milli iradenin beklentilerine göre şekillenen AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinde "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek siyaset sahnesindeki yerini aldı. İdeallerinden sapmadan, taviz vermeden bugünlere ulaştı. AK Parti ile ülkenin yarınları daha güzel olacak” dedi.
AK Parti"nin Türk siyasetine yalnızca yeni bir parti olarak değil, siyasi ahlak, erdem ve parti içi demokrasi anlayışıyla yüksek değerler manzumesi katarak katkıda bulunduğunu kaydeden Eser “7 yıl içersinde partimizin, Türk siyasetine ve Türkiye"ye kazandırdıklarını halkımız da gayet iyi görmüş ve değerlendirmiştir. Bu doğrultuda iradesini 22 Temmuz"da sandığa yansıtarak, "yola devam" demiştir. Türkiye istikrara kavuştukça, sorunlarımız çözüldükçe, insanlarımızın geleceğe ilişkin umutları büyüdükçe AK Parti de büyümüş ve bugünlere gelmiştir” diyerek son 2 yılda Aydın"da gerçekleştirilen yatıurımlar hakkında da bilgiler verdi.
Geçen 7 yıllık süreçte AK Parti"nin Aydın"daki kurumsallaşmasını tamamladığını kaydeden İl başkanı İsmail Hakkı Eser “Teşkilatları, Belediyeleri ve İl Genel Meclisindeki hizmetleri ile halkımız ile en güzel şekilde bütünleşmiştir. Mevcut kadromuz Aydının bütün sorun ve çözümlerine hakim bir kadrodur. Geçen yedi yılda, Aydın"ı devraldığımız düzeyden, halkımız ile birlikte getirdiğimiz noktaya baktığımız zaman neler görüyoruz; Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, enerji yatırımlarında geldiğimiz başarılı nokta hepimizin malumudur. Bugün Aydın yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelmişse, Organize Sanayi Bölgeleri, doğalgazı, jeotermali, barajları ile gündem olabiliyorsa, en ücra köylerine kadar KÖYDES projeleriyle kalkınmış ve modern bir şehir olma yolunda çok büyük mesafeler almışsa, bütün bunlarda AK Parti"deki samimi kadroların katkısının olduğuna inanıyorum” dedi.
Gelecek dönem kutlamalarını, yerel seçim başarılarıyla taçlandıracaklarını da iddia eden AK Parti İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, “O sevinçli günleri de yine hep birlikte yaşamamızı nasip etmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum. Biz Aydını seviyoruz, biz Türkiye"yi seviyoruz ve halka hizmetin hakka hizmet olduğuna inanıyoruz. Yolumuz açık, yarınlarımız aydınlık olsun. AK Parti"nin 7. kuruluş yıldönümü Aydınımıza, milletimize, ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.