İl Başkanı Ömer Özmen başta olmak üzere, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları şimdiden mahalle mahalle dolaşıp vatandaşlarl

Çalışmalara daha önceden başladıklarını mahalle ziyaretleri ile devam ettiklerini ve süreç içerisinde girilmedik hane, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını kaydeden AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, referandumun FETÖ’yle mücadelede önemli halkalardan biri olduğunu belirtti.
 

Alan çalışmalarına AK Parti’nin kalesi Köşk İlçesi’nden başlayan Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, sistemi iyi anlatmak gerektiğini bu kapsamda da çalışmaların devam ettiğini söyledi. Nisan ayının ilk haftasında referandum göründüğünü ifade eden Özmen, “Biz hazırlıklarımıza çok daha önceden başladık. Artık herkesin elinde interneti var. Vatandaşımız birçok bilgiye daha kolay ulaşabiliyor. Yıllardır bu ülkenin gelişip kalkınmasını istemeyenler aslı astarı olmayan iddia ve söylemlerle bu referandumda da ‘Hayır’ çağrısı yapmaya başladılar. Sıkıştıkları zaman soluğu Avrupa’da alanlar ve Türkiye’nin bölünüp parçalanmasını isteyen HDP için Bürüksel’e şikayete giden CHP’den maalesef bu ülkenin hayrına bir şey yok. Paralelin en önemli halkası referandumda kırılacaktır. Şunu tüm halkımız emin olsun ki, Bu değişiklik paketinde hiç kimsenin başını öne eğdirecek bir şey yok” diye konuştu.

20170124aw965052_04.jpg