AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekilleri, Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Ali Gültekin Kılınç, İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı A.Celal Kavcar, Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner, AK Parti’li belediye başkanları ve partililer katıldı.

Çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise yaptığı konuşmada, yaşanan terör olayları ile bayrama buruk girdiklerini kaydetti. Terör saldırılarının insanlık dışı olduğuna ve dinimizde de yeri olmadığına dikkat çeken Erdem, “Türkiye olarak terörü de bitireceğiz. Bizim ayrılıkçı bir düşüncemiz yok. Türkiye olarak bir bütünüz” dedi.

Partililerin 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramını da kutlayan Erdem, “Parti teşkilatlarımızın kongre dönemi geliyor. Seçimleri yapılacak olan ilçe teşkilatları başkanlarımızın özeleştiri yapması, gerekiyor. Başbakanımızın ajandasına göre hareket etmeliyiz. 2023 hedefimiz için daha çok çalışmalıyız” dedi.

img_6821.jpg

img_6824.jpg