Bir süre önce yapılan merkez ilçe seçimlerinde göreve gelen Gökhan Ökten ve yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur’u makamında ziyaret eden Gökhan Ökten, hem tanışmak, hemde istişarelerde bulunmak için ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti. Aydın’ın köylerine ciddi hizmetler götürüldüğünü dikkat çekerek Aktemur’a teşekkür eden Ökten, köylere yönelik yapılan hizmetlerle köylerde yaşam standartlarının yükseldiğini belirtti.
‘BORCU BULUNMAYAN ENDER İLLERDEN BİRİYİZ’
Ziyaretlerinden dolayı AK Parti yönetimine teşekkür eden Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Türkiye’de bazı il merkezlerinde bile toprak yolların bulunduğunu dikkat çekerek Aydın’ın köylerinin çoğunluğunun köyiçi yollarının parke taşlarla kaplı olduğunu söyledi. Jeotermal kaynaklardan elde dilen gelirler sayesinde şehirlerde ne varsa köylerde de aynı şeylerin olduğunu dile getiren Aktemur, Türkiye’de borcu bulunmayan ender illerden biri olduklarını kaydetti.
Halil İbrahim Aktemur ziyaretinin ardından Nisan Ayı toplantılarını gerçekleştiren İl Genel Meclisi’ni de ziyaret eden AK Parti teşkilatı bir sür meclisi izlediler. Daha sonra meclisin ara vermesiyle meclisteki AK Partili üyelerle bir araya gelip çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.