AYDINPOST HABER SERVİSİ/ MANOLYA TÜTÜNCÜOĞLU- Toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve pek çok partili katıldı.

İl Danışma Meclis toplantısında AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve AK Parti Aydın milletvekilleri konuştu. Konuşmaların ardından partiye yeni üye olanlara rozet takma töreni düzenlendi.

“YENİ TÜRKİYE’Yİ KURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Aydın ile ilgili hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Önümüzdeki dönemde bunları gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz. Ak Parti 14 yıllık bir parti olmasına rağmen, partimizin zihniyeti 150 yılı aşkın yürütülmekte olan bir mücadelenin topraklarında geziyor. Bu topraklarda yaşayan kültür, etnik yapı, farklı inançları evrensel medeniyet değerler içinde tutacak bir sistemi inşa etmeye çalışıyoruz” dedi.

“ÇÖZÜM SÜRECİ İSTİSMAR EDİLDİ”

Ömer Özmen, “Terörle mücadele süreci milletimizin huzuru ve refahı için devam ediyor. Biz akan kan dursun, Türkiye’nin önü açılsın istedik; ama hem terör örgütü, hem meclisteki uzantıları maalesef bizim iyi niyetlerle başlattığımız süreci istismar ettiler. Gelinen noktada saflar iyice belirlenmiş oldu. Bu nedenle şu andaki mücadeleyi vatanseverler ile vatan hainlerinin mücadelesi olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

“MUHALEFET PARTİLERİN ÜLKEYİ YÖNETME KABİLİYETİ YOK”

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri arasında vatandaşımız her şeyi gördü. Milleti kimin daha iyi yöneteceğini gördü ve takdir hakkını AK Parti lehine kullandı. O muhalefet partilerinin ülke yönetme kabiliyetinin olmadığını da gösterdi. 5 ay önce %9 daha düşük bir oy aldığımız seçimden 1 Kasım akşamı daha yüksek bir oranda oy aldık” diye konuştu.

“YAPTIĞIMIZ HER HİZMET AK PARTİ’NİN HİZMETİ OLACAK”

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, “Bizler 1 Kasım seçimlerine giderken sizlere söz verdik. Bundan sonra Aydın’da hep AK Parti öne çıkacak dedik ve yaklaşık 2 aylık sürede tüm hizmetlerimizde bunu ortaya koymaya çalıştık. AK Parti, ne söz verdiyse yaptı, yapmayacağı sözü vermedi. Başbakanımız hükümeti kurduktan sonra gençlerle ilgili seçim taahhütü olan beyanlarımızı KOSKEP aracılığı ile vereceğimizi geçen hafta ilan etti” dedi.

ERDEM MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ 

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Millete verdiğimiz sözler var ve bu sözlerin yerine getirilmesi lazım. AK Parti olarak biz bu derdin içerisinde mücadelemize başladık. Ama aynı hassasiyeti de millet meclisinde beraber olduğumuz muhalefet partilerinden de bekliyoruz. Muhalefet partilerin haline bir bakın. CHP milletvekili Eren Erdem, Türkiye’yi şikayet ediyor dünyaya. Türkiye üzerinden Suriye’ye insanları katleden sarin gazı satılmış diyor ve Genel Başkan, ‘Eğer öyle söylediyse ben onu partide tutmam’ diyor. Ama icraat yok. Bu vatana ihanet değil midir? Sözüm ona politikacı olan Selahattin Demirtaş, Türkiye’yi parçalamaktan, bölmekten ve ihanetten söz ediyor. Rusya’ya onun öncesinde de Amerika Birleşik Devletleri’ne gidiyor. Biz hizmet aşkı ile yola çıktık muhalefetin haline bakın. Muhalefet Türkiye’yi küçük düşürmenin çabası içerisinde” şeklinde konuştu. 

ak-parti-aydin-il-danisma-meclisi-toplandi.JPG

img_4574.jpg