AYDINPOST HABER/Murat Uçkaç-Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 2.sıra Milletvekili Adayı Semiha Öyüş, Aydın İl Başkanı A.Celal Kavcar,  Kadın Kolları Başkanı Demet Plevneli ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Ata Mahallesi seçim bürosu açıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “AK Parti’de bir heyecan, bir güç, bir dinamizm ve geleceğe inanç var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olduğu için 12 Haziran ak bir gün olacak. Buradaki bu kalabalık, bu heyecan hangi partide var? Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tek bayrak, tek vatan dedik diye haykırıyor. Bu haykırış AKP’de can buluyor. Bizi tüm Aydın, tüm Türkiye duysun. Muhalefet partisi olmayı kabullenmişler var. Bunlar AKP 350 milletveiklinin altında vekil çıkartsın, herşey bıçak sırtında gitsin, bizlerde yönetimde daha fazla söz sahibi olalım diye uğraşanlar var. Ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklar. Bizi baraj altında bırakmak isteyenlerin terör örgütüyle ve heryerle bağlantıları var. Amaçları Türkiye’de huzursuzluk çıkartarak bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak buna da mani olacağız. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünyanın en ileri 10 ülkesi arasında Türkiye’de olacak. Bunda kararlıyız. Bunu başarırken de önce insan diyoruz. Biz diğer partiler gibi yapamayacağımız sözleri vermiyoruz. Biz AK Parti olarak zaten iktidar olacağımız için çok dikkatli konuşmak durumundayız. İnsanlara yapamayacağımız şeyleri söyleyip de onları kandıramayız” dedi.

AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Semiha Öyüş, “2002’de bize iktidar yolunu açtınız. 8.5 yıldır birlikte Türkiye’yi yönetiyoruz. Geriye dönüp baktığımızda Türki’ye çok güzel hizmetler yaptığımızı görüyoruz. Şimdi ise daha güzel şeyler üretmek, birlikte daha güzel şeyler yapmak için geliyoruz.Çalışan, üreten insanımız kazansın. Sizlerin sorunlarını biliyor ve çözmek istiyoruz. İstiyoruz ki istikrar sürsün, Türkiye büyüsün. Aydın hazır, hedef 2023” şeklinde konuştu.

Açılış sonrası AK Parti seçim bürosu açılışlarındaki gelenek bozulmadı ve bir grup partili halay çekti.

TÜMSİAD’I ZİYARET ETTİLER

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, açılış öncesi Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti. Burada TÜMSİAD Başkanı Özcan Petekkaya ile görüşen Erdem ve beraberindeki parti yöneticileri tekrar iktiadar olmaları halinde TÜMSİAD’a destek sözü verdiler.

image23.jpg

image107.jpg

image124.jpg

image127.jpg