murat-uckac.jpgGüney Ege Kalkınma Ajansı tarafından Yenilikle Dönüşüm Mali Destek Programı kapsamında desteklenen ve 4 Eylül 2014 tarihinde başlayan Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Projesinin, GEKA uzmanları tarafından ilk izleme ziyareti ve toplantısı  17 Ekim 2014 tarihinde Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlük Binası 3.kat Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantı, Ajans Değerlendirme Uzmanları Eray Yalçın, Mustafa İlhan, Proje Koordinatörü Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Sıraç Gök, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Esin Sebetci, Aydın İl Yenilik Platformu Görünürlük ve İş Paket Lideri Gülay Gündeay, Proje Gönüllüleri Arş.Gör.Selen Gürsoy,Tuba Uslay,Strateji Geliştirme Dairesi Personeli Ali Bayazıt ve Yenilik Platformu Proje Sekreteri Figen Emek katılımı ile gerçekleşti.

 Proje süresince yapılacak olan faaliyet planlarından bahsedilen toplantıda, çeşitli kararlar alınırken, süreç hakkında konuşuldu.

Toplantı, Merkez Kampüs’te bulunan proje inşaat alanının ve Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Proje Ofisinin gezilmesi ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınbunukonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg
aaptf1.jpg
aaptf2.jpg
aaptf3.jpg