F.BAHÇE"DE başkan adayları mayıs kongresi öncesi birer birer ortaya çıkmaya başladı. Camianın önemli ismi Şadan Kalkavan"ın seçimlere daha 5 ay olmasına karşın sürpriz bir biçimde erken çıkış yaparak adaylığını ilan etmesinin ardından, Aziz Yıldırım"ın da yeniden adaylığı kesinleşti.

CAMİANIN önde gelen muhaliflerinin desteğini alan Kalkavan, mayıs kongresi için şimdiden harıl harıl çalışırken, hem plan ve projelerini, hem de yönetim listesini hazırlıyor. 1 ay içinde düzenlenecek bir basın toplantısıyla bunlar kamuoyuna duyurulacak. Ancak herkesin merak ettiği esas konu ise başkan Yıldırım"ın aday olup olmayacağıydı.

"HODRİ MEYDAN"IN SIRRI

YILDIRIM kendisine en yakın gazeteci Alaattin Metin"e aday olacağını geçtiğimiz ay fısıldamıştı. Kalkavan"ın adaylığını açıklamasından sonra ise Yıldırım, F.Bahçe Dergisi"ndeki yazısında “Adaylar çıksın projelerini, yönetim listelerini açıklasın” diyerek hodri meydan diyordu.. Kalkavan ise buna “F.Bahçe yayın organlarının sadece Yıldırım tarafından kullanılması yanlış” sözleriyle tepki gösterdi.

TÜM bu gelişmeler yaşanırken F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bazı yöneticilerle yaptığı görüşmeler sonucunda yola devam etme kararı aldı.

BAŞKAN, “Çok yoruldum ama 1 dönem daha görev yapmalıyım. Çünkü bitirmem gereken 3 önemli proje daha var. Bunlardan biri Ülker"le birlikte yapacağımız spor salonu ve diğer tesisler... İkincisi Kenan Evren Lisesi"nin bulunduğu yere yapacağımız ve F.Bahçe"nin geleceğine çok büyük katkılar sağlayacak olan proje.. Üçüncüsü de Avrupa"da takımı çok önemli bir yere getirmek için verdiğim söz” derken, desteğini gördüğü yönetici arkadaşlarıyla yola devam etmek istediğini de söyledi.

"SADECE 3 YIL DAHA"

MESAİSİNİN büyük bir bölümünü sarı-lacivertli kulübe harcayan Aziz Yıldırım, zaman zaman kendisini çok yıprattığı için ailesiyle de problemler yaşadı. Başta eşi Yıldız Hanım olmak üzere çoğu aile ferdi görevi bırakmasını istiyordu. Yıldırım, geçtiğimiz günlerde ailesiyle görüşerek, eşi Yıldız Hanım ve kızları Gülşah ile Hande"den hedeflerini gerçekleştirebilmek adına 3 yıl daha kendisine müsaade etmelerini istedi..

“SİZE söz, 3 yıl sonunda bir daha aday olmayacağım. Sadece sizlerle zaman geçireceğim. İşlerime yöneleceğim” deyince aile fertlerinden de destek çıktı. 11 senedir başkanlık koltuğunda oturan Aziz Yıldırım"ın önümüzdeki günlerde kendi adaylığını, bitirmesi gereken projeleri kamuoyuna açıklaması bekleniyor.