Kerkeling, ölmeden 3 gün önce yazdığı notta, ailesiyle buluşmayı hayal edip, tanrıya defalarca teşekkür ediyor: “Ne olursun sevgili Allah"ım. Ben şimdi çok mutluyum. Çünkü 2 çocuğum Julian ve Stella-Mari"yi görüp onlarla konuşacağım. Onlara çok sevgi yolluyorum. Onlara iyilik diliyorum. Şimdi onları karşılayacağım ve hepimiz mutluyuz. Bunun için Allah"a teşekkür ederim. (Teşekkürü 7 defa tekrarlıyor.) Hayatımda şu an, gücü, iyiliği ve sevgiyi karşıladım. Bunun için Allah"ım sana çok teşekkür ediyorum. (8 defa tekrarlıyor.) Herkesin iyiliğini diliyorum. (Notların ikinci bölümü anne ve babası için)
Ne olursun sevgili Allahım. Şu an çok mutluyum. Çünkü annemle babamı tekrar göreceğim. Şimdi gelecekler. Babam Heinv-Josef ve annem Magarette Kerkeling geliyor. Hepimiz çok mutluyuz. Çünkü birbirimizi yine görüyoruz. Şimdi ben onları karşılıyorum. Allahım sana çok teşekkür ederim. Sana minnettarım, çünkü onları görüyorum. Teşekkürler, teşekkürler.”


Eşi onu aldatmıştı

Gregor Kerkeling"in nişanlısı Hatice Işık, “Gregor, eşi, en yakın arkadaşıyla kendisini aldattığı için cezaevinden kaçmış” dedi. Nişanlısı"nın cezaevinden kaçtığını, öldürüldükten sonra ailesinden öğrendiğini anlatan Işık, vize alamadığı için Almanya"daki cenaze törenine gidemedi. Kerkeling"in cenazesi, işlemler tamamlanamadığı için henüz toprağa verilmedi.
Hürriyet