Bir saatlik karmaşa, evlat acısıyla yıkılan ailelere ikinci bir şok yaşattı. Bu arada, Erol Can Özdokumacı'nın ölüm haberinin halen felçli babasına iletilemediği öğrenildi. Tarık Şükrü Yılmaz'ın ise aynı evde can verdiği 18 yaşındaki Büşra Bek ile sevgili olduğu, birlikte ABD'ye gitme hayalleri kurdukları ortaya çıktı.
Yılbaşı gecesi 7 üniversite öğrencisinin ölümüne neden olan doğalgaz faciası, tüm Türkiye'yi üzerken, evlat acısıyla yıkılan Manisalı iki aile, cenazelerin karıştırılmasıyla ikinci kez sarsıldı. Ailenin tek çocuğu olan Manisalı 19 yaşındaki Erol Can Özdokumacı'nın Keçiören Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazesi, Manisa Akhisarlı 21 yaşındaki Tarık Şükrü Yılmaz'la karıştı. Özdokumacı'nın cenazesi, bugün saat 10.00 sıralarında, yanlışlıkla Yılmaz Ailesi tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Ankara Karşıyaka Mezarlığı gasilhanesine götürüldü. Bu sırada, Adli Tıp Kurumuna gelen anne Zeliha Özdokumacı, durumu fark ederek gözyaşları içinde yetkilileri uyardı. Ailelere yeni bir şok yaşatan karmaşa, yaklaşık bir saat sonra çözüldü. Karışıklığın, cenazeyi almaya gelen Tarık Şükrü Yılmaz'ın ismi açıklanmayan genç kuzeninden kaynaklandığı belirtildi. Acılı kuzenin, morgda gördüklerinin ardından morali bozulduğu, fenalaştığı ve dikkatsizlikle Erol Can Özdokumacı'nın cenazesini alarak mezarlığa götürdüğü anlaşıldı.
Karmaşa sonrası, yeniden başlatılması gereken bürokratik işlemler ise Manisa AKP Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin devreye girmesiyle çözüldü. Cenazeler ailelerine teslim edildi. Tarık Şükrü Yılmaz'ın cenazesi Ankara'da, Erol Can Özdokumacı'nın ise yarın öğleyin Manisa'nın Hatuniye Camii'nde kılınacak namazın ardından Çatal Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

ACI HABER FELÇLİ BABAYA VERİLEMEDİ
Bu arada, hayatlarının baharında dünyaya veda eden gençlerin ortaya çıkan dramları ise yürekleri burktu. 2007 yılında Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olan Manisalı Erol Can Özdokumacı'nın, 11 ay önce baba acısıyla sarsıldığı öğrenildi.
Manisa Büyük Saruhan Otel'in 24 yıldır müdürlüğünü yapan baba 54 yaşındaki Ahmet Özdokumacı'nın 1 Şubat 2008 tarihinde yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği, sonrasında felç olduğu ortaya çıktı. Aylarca 9 Eylül ve Ege Üniversitesi hastanelerinde yoğun bakım servisinde tutulan, yürümekte ve konuşmakta zorluk çeken Ahmet Özdokumacı'nın son 4 aydır Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi"nde (GATA) tedavi gördüğü, eşi Zeliha Özdokumacı'nın da yanında refakatçı kaldığı öğrenildi.
Özdokumacı ailesinin tek çocuğu olan Bilkent Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Erol Can'ın ölüm haberinin halen felçli olan babasına iletilemediği kaydedildi. Akhisarlı Tarık Şükrü Yılmaz ile aynı evde kalan Erol Can'ın, babasını GATA'da sık sık ziyaret ettiği, bu durumun tedavide ilerleme sağladığı ifade edildi.

OYNADIĞI EGE ZEYBEĞİ ANILARDA KALDI
Ankara'daki doğalgaz faciasında hayatını kaybeden Manisalı Erol Can Özdokumacı'nın mutlu günlerinde çekilen görüntüler ise yürekleri burktu.
Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi 11- Fen öğrencisi Erol Can'ın, 7 Haziran 2007'deki mezuniyet töreninde, "Düğün Ya Da Davul" adlı etkinlik kapsamında oynadığı Ege zeybeği büyük alkış almıştı.

HAYALLERİ ABD'YE GİTMEKTİ
Tarık Şükrü Yılmaz'ın ise aynı evde can verdiği Büşra Bek ile yakın arkadaş oldukları birlikte ABD'ye gitme hayalleri kurdukları ortaya çıktı. İki gencin birlikte ölmesi durumu bilenlerce “Ölüme de birlikte gittiler” diye yorumlandı.
En büyük isteği Ankara'da üniversite okumak olan Yılmaz'ın, Manisa'daki Şehzade Mehmet Koleji'nden mezun olduktan sonra başka bir üniversiteye kaydını yaptırmayarak iki yıl beklediği öğrenildi. Genç üniversitelinin, Ece Zeytinleri'nin ortaklarından olan babası Dursun, annesi Semanur ve kız kardeşi 15 yaşındaki Tilbe Yılmaz'ın cenaze için Ankara'da bulunduğu, küçük kardeşi 13 yaşındaki Şevval'in ise yaşadığı şok nedeniyle Akhisar'da kaldığı belirtildi.