Kuşadası"nda faaliyet gösteren Sihirli Çan Çocuk Evi'nin Kuşadası Belediyesi ile birlikte ücretsiz düzenlediği "Aile Tutumları ve Güvenli Davranışlar Geliştirme” semineri 31 Ocak Cumartesi günü saat:14.00'de gerçekleştirilecek.
Kuşadası Belediye Meclis Salonun da gerçekleşecek olan " Aile Tutumları ve Güvenli Davranışlar Geliştirme " konulu seminer de psikolog Sema Köseoğlu ve Sihirli Çan Çocuk Evi Kurucu Eğitmeni Ceynur Özmen yapacakları sunum programı ile Kuşadası'ndaki vatandaşları aile tutumu hakkında bilgilendirecek.
Çocuklarla iletişimin aileler için çok önemli olduğuna dikkat çeken Sihirli Çan Çocuk Evi Kurucusu Eğitmen Ceynur Özmen, " Sihirli Çan Çocuk Evi olarak ücretsiz aylık eğitim seminerlerimize devam ediyoruz, Bilindiği gibi geçen ay Çocuklarla İletişim konulu seminer vermiştik yine bu ay da seminerlerimize Aile Tutumları ve Güvenli Davranışlar Geliştirme konulu seminer ile devam ediyoruz. Kuşadası'nda yaşayan vatandaşlarımızın seminerlerimize katılmasını istiyoruz" diye konuştu.