AYDINPOST HABER SERVİSİ- Ahmet Berat Ertuğrul’u eve balkondan tırmanarak giren polis ekibi kurtarırken, eşinin de üç gün önce kendisini terk ettiği öğrenildi.

Olay, bugün 18.30 sıralarında Zafer Mahallesi 104 sokakta bulunan 8 numaralı apartmanın 3’üncü katında meydana geldi. Aydın’da kasaplık yapan 33 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Ahmet Berat Ertuğrul, iddiaya göre bir süredir borçlarını ödemekte güçlük çekmeye başladı. Borçlarından dolayı bunalıma giren Ertuğrul, tartıştığı eşi tarafından üç gün önce terk edildi. Eşinin de kendisini bırakıp baba evine dönmesi üzerine içine kapanan Ertuğrul, akşam saatlerinde eve gelerek kendisini içerden kilitledi. Daha sonra yakınlarını arayıp helallik isteyen Ahmet Berat Ertuğrul, mutfaktaki tüpgazı açarak intihar etmek istedi.
Yakınlarının durumu polise haber vermesiyle olay yerine sevk edilen polis ekibi kapıyı açamayınca çilingir çağırdı. Çilingirin de kapıyı açamaması üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve AKS 110 ekipleri de çağırıldı. Bu sırada Efeler Polis Merkezi Amirliği’nde görevli bir polis memuru balkondan tırmanarak 3’üncü kata çıktı. Balkon kapısının camını kırarak içeri giren polis memuru, Ahmet Berat Ertuğrul’u yerde baygın yatarken buldu. Tüpgazı açarak intihar etmeyi deneyen Ertuğrul, olay yerinde yapılan ilk üdahalenin ardından ambulansla Adnan Menderes Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ertuğrul’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. (Cem ULUCAN)
 
aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png