14 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda birbirinden güzel eserleri seslendiren Ahmet Özhan büyük ilgi gördü. Birçok kez Siirt'e geldiğini dile getiren Sanatçı Özhan Siirt'te olmaktan büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.
        
Konseri Vali Musa Çolak AK Parti Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Osman Ören, bazı daire müdürleri ve vatandaşlar izledi.
        
Etkinliklerin büyük ilgi görmesinden son derece memnun olduğunu belirten Vali Çolak, yaptığı açıklamada "İki gün süren etkinliklerimiz vatandaşlarımızın tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Amacımız kentimizin tarihi ve kültürel dokusunun yaşatılmasını sağlamak ve yeni nesillere aktarmaktır. Hepimiz bir kez daha İbrahim Hakkı Hz nin başta astronomi olmak üzere birçok bilim dalında çağına göre ne kadar ileri düzeyde olduğunu, Sultan Memduh Hazretlerinin birçok yönünü ve Divanının edebiyatımız açısından ne kadar önemli olduğunu gördük. Bu etkinlikle ilimizin tarihi ve kültürel yönünü de gözler önüne serdik. Önümüzdeki dönemlerde de benzer çalışmalarımız olacaktır." dedi.