İşte Çebi'nin açıklamaları:

[Galatasaray son dakika transfer haberleri (23 Haziran)][Beşiktaş son dakika transfer haberleri (23 Haziran)]

ŞENOL HOCA, HESABI BİZE VERECEKTİR

"Şenol hoca, hesabı bize verecektir. Şenol Hoca, ihtiyaç duyduğu isimleri yönetim kurulu izni ile alabilir, değiştirebilir"

BEN "FUTBOL ŞUBESİNİ BIRAKABİLİRİM" DEMİŞTİM, İSTİFA DEĞİL

"Beşiktaş'ın siyasetini başkan idare eder. Başkan ne söylüyorsa odur. Alacakları karara saygı duyarız. Ben geldiğim günden bu yana futbol şubenin profesyonellere teslim edilmesini istiyordum. Başkan ve Önder Özen'in yoğun isteği ile göreve geldim. Ben futbol şubesini bırakabilirim demiştim. İstifa etmek değildi. Ben geldiğim günden bu yana bugünü tarif etmiştim"

HOŞ DEĞİL

"Bugün bazı haberleri okudum. 'Orman duruma el koydu, Orman yöneticilere yasak koydu' gibi ifadeler hoş değil. Tesislerin, Akaretler'in kapısı bütün yöneticilerimize açıktır. Ben bu kapılardan istediğim zaman girer, istediğim zaman çıkarım. Bu konuda daha fazla itibar kaybettirici yazılar yazılmasını doğru bulmuyorum. Gazetelerin köşeleri dolsun diye yöneticilerin itibarini zedelemeyin. Yönetim Kurulu'nda gerilim olduğunu görmüyorum"

HİÇBİR ŞEKİLDE KIRGINLIĞIM YOKTUR

"Hiçbir şekilde kırgınlığım yoktur. Ben burada görev yaptım, görev yapmaya da devam edeceğim. Satır aralarından bunları alırsanız da çok kırılım"

TOSIC'İN İMZA TÖRENİ

"Ben Futbol Şube Başkanı olmam sıfatı ile Tosic'in imza töreni yapılmayacağını yönetici arkadaşlarımıza tebliğ etmeme rağmen bunun yapılmasını doğru bulmadım. Bunun yapılmış olması tamamı ile iletişim eksikliği ile yapılmıştır. Beşiktaş benim egolarımı tatmin etmem gereken bir makam değildir"

BU ORTAK BİR KARARDIR

"Ben Mete Vardar'dan gördüğüm katkı ve emeği kendi öz kardeşimden görmedim. Buranın Kolej Takımı olmasında katkısı çok büyüktür. Dolayısıyla kimse buradan gönderilmemiştir. Bu ortak bir karardır. Bu kararı biz aldık"

Ahmet Nur Çebi son olarak ise "Beşiktaş'ın Güneşli günlere Vodafone Arena'da başlayacağını sizde biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.