Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde Osmanlıspor'u 1-0 yenerken uzatma dakikalarında gelen gol maçın önüne geçti.
 
Sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal'ın attığı gol sonrası "elle attı" tartışmaları yaşandı. Tecrübeli oyuncu karşılaşma sonunda "Martin (Skrtel) ve bir rakip oyuncu hava topuna çıktı. Oradan seken top elime çarptı. Sonra top önüme düştü. Adrenalinle farkına varamadım, bu yüzden bir şey söylemedim. Hakem olsam golü vermezdim, top açık olan elime çarptı. O yüzden vermezdim. Elime çarptığını o an adrenalinle anlamadım." dedi.
 
AHMET ÇAKAR YERDEN YERE VURDU
 
Yorumucu Ahmet Çakar, Mehmet Topal'ı hedef alırken "En namuslu adam dedik Osmanlıspor'un puanını çalan adam oldu. Utanmadan secdeye eğiliyor." yazdı.
 
Çakar'ın Sabah gazetesindeki yazısı şu şekilde:
 
"Geçen yıl Braga'ya elenen Fenerbahçe, Ivan Bebek adlı Hırvat hakemden çok dert yanmıştı. Topal'ın koluna çarptı diye anlamsız bir penaltı vermiş ve Fenerbahçe elenmişti. Kaderin garip cilvesi! Dün geceki Mehmet Topal ile Braga'daki Ivan Bebek'in ne farkı var? Hakemlerin zaten skandal olduklarını sezon başından beri yazıyoruz ama Mehmet Topal'ın yaptığı kabul edilemez.
 
Topu bilerek ve isteyerek sağ koluyla kontrol edip golü yapıyor, sonra cin gibi hakeme bakıyor, sonra da secdeye eğiliyor. İşte sevgili Sinan Engin'in 'futbolcunun cenaze namazı kılınmaz' derken kast ettiği buymuş. Türk futbol tarihinin en beyefendi adamı dedik, en namuslu adamı dedik ama o, Osmanlıspor'un puanını çalan bir adam oldu çıktı. Sonra da utanmadan secdeye eğiliyor."