Erzincan Askeri Hastanesi'nde 9 şehit asker için düzenlenen törende gözyaşı akıp giderken bu kareleri çeken bir gazeteci de gözyaşlarına hakim olamadı..


Bu kez Erzincan'dan geldi haber.

PKK yola mayın döşemiş, askeri araç geçerken uzaktan kumanda ile patlatmış. Sonuç: Bir yarbay 9 şehit... Bitmedi, bir yüzbaşı ve er de yaralı.

Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı, Jandarma Uzman Çavuşlar Gökhan Kuvat, Selim Kabataş ile erler Barış Demir, Önder Muratoğlu, Abdurrahman Bolat, Aydın Emer, Adem Bilaloğlu ve Murat Atsen...

Onlar artık uzayıp giden şehitler listesinde.

'ÖNCE İNSANIM SONRA GAZETECİ'

Erzincan Askeri Hastanesi'nde 9 asker için tören düzenlendi. Törene, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Erzincan Valisi Ali Güngör ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törene katılan vatandaşlar duygusal anlar yaşarken vatanın her karış toprağı için canlarıyla mücadele edeceğini gözyaşlarıyla anlattılar.
Törende gözyaşı akıp giderken bu hüzün ve gözyaşı anlarını fotoğraf makinesi ile görüntüleyen bir gazeteci de gözyaşlarını tutamadı. Anadolu ajansı muhabiri Sarp Sözer de ağlayan arkadaşını böyle görüntüledi....
haber 7