Angelina Jolie, Changeling'de oğlu kaçırılan bir anneyi canlandırıyor. Listede bir numara.

Jennifer Aniston, Marley and Me filminde anne rolünde. Listede de ikinci sıraya kuruluyor.

Angelica Huston, The Addams Family'de sıradışı bir anne.
10 kadın. 10'u da sinema dünyasının gelmiş geçmiş en ünlü kadınları arasında. Başarılarıyla oldukları kadar karizmatik duruşları, güzellikleri ve dişilikleriyle de konuşulan bu isimler, şimdi de bir araştırmaya göre tadından yenmeyen annelikleriyle yarışıyor.

Listenin birinci sırasında yer alan Angelina Jolie, tahminleri boşa çıkarmıyor. Vahşi bakışları, kendinden emin tavırları ve kimine göre çok güzel, kimine göre seksi görünümüyle 'en ağız sulandırıcı anneler' listesinde zirveye oynuyor.

81. Oscar Ödül Töreni'nde Changeling filmiyle 'en iyi kadın oyuncu' adayları arasında yer alan ancak ödülü alamayan aktris ankette, bu filmde çizdiği oğlunu kaybeden anne profiliyle değerlendiriliyor.

'Lovefilm.com'un yaptığı ankette Jolie'yi takip eden isimse, özel hayatında da ona 'rakip' gösterilen Jennifer Aniston. Friends dizisiyle popüler olan ve pek çok romantik komedide başrol oynayan oyuncu, son filmi Marley and Me'de anne rolünde. Düzgün fiziğiyle beyazperdenin muhteşem annneleri arasında da ikinci sırada.

Filmlerde canlandırdıkları anne rolleriyle işte size muhteşem anneler:

1. Angelina Jolie, Changeling

2. Jennifer Aniston, Marley and Me

3. Rachel Weisz, About a Boy

4. Katherine Heigl, Knocked Up

5. Uma Thurman, Kill Bill

6. Julia Roberts, Erin Brockovich

7. Michelle Pfeiffer, One Fine Day

8. Goldie Hawn, Overboard

9. Jennifer Lopez, Maid in Manhattan

10. Angelica Huston, The Addams Family

GAZETEPORT