BURSA"da, kullandığı TIR ile geri geri gelirken kendisini yönlendiren ağabeyi 33 yaşındaki Serkan Çuhadar"ı ezerek ölümüne neden olan 22 yaşındaki Erol Çuhadar, kazadan sonra yengesini arayarak, “Yenge yuvanı yıktım. Yüzüne nasıl bakacağım. Ne olur beni affet” dedi.
Bursa"nın İnegöl İlçesi"nde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Serkan Çuhadar, 1.5 ay önce askerden gelen kardeşi Erol"u çalıştığı şirkete TIR sürücüsü olarak aldırdı. Serkan ve Erol Çuhadar kardeşler, kullandıkları TIR"larla önceki gün İstanbul"dan 3 saat ara ile yükledikleri inşaat malzemelerini Kestel İlçesi"ndeki Organize Sanayi Bölgesi"ne götürmek üzere ayrı ayrı yola çıktılar.
Akşam saat 19.00 sıralarında Kestel"e gelen Serkan Çuhadar, yükü boşalttıktan sonra kardeşi Erol"u, Organize Sanayi Bölgesi"nin çıkışındaki benzin istasyonunda aracını park ederek beklemeye başladı. İddiaya göre Serkan Çuhadar, saat 21.00 sıralarında kardeşinin kullandığı TIR"ın karayolundan geçtiğini görünce telefon açıp Erol Çuhadar"ı uyardı. Benzin istasyonunun 100 metre ilerisinde duran TIR"ın yanına giden Serkan Çuhadır, aracın geri geri benzin istasyonuna girip, organize sanayi bölgesine dönmesi için kardeşine yol göstermek istedi. Bu sırada dengesini kaybeden Serkan Çuhadar yere düşünce TIR"ın tekerlekleri altında kalarak yaşamını yitirdi. Ağabeyini göremeyip sesini duyamayınca araçtan inen Erol Çuhadar, cesetle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Haber verilmesi sonucu çağrılan ambulans ile Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi"ne kaldırılan Erol Çuhadar tedavi altına alınırken, ölen ağabeyinin cesedi ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu"na kaldırıldı.

YENGESİNİ ARAYIP "YÜZÜNE NASIL BAKACAĞIM" DEDİ

Serkan Çuhadar"ın yaşamını yitirdiği kaza haberi kendisini yemek için bekleyen eşi Habibe Çuhadar"a yakınları tarafından bildirildi. Eşinin ölümünden bir saat önce kendisini arayıp, “Eşyalarımı hazırla yarın İstanbul"a gideceğim. Yemek için beni bekleyin” dediğini söyleyen acılı kadın güçlükle sakinleştirildi.
Hastaneden taburcu edildikten sonra çıkartıldığı mahkemece "Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme neden olmak" suçundan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Erol Çuhadar, yengesini cep telefonu ile arayıp, “Ağabeyimin ölümüne neden oldum. Yuvanı yıktım. Yüzüne nasıl bakacağım. Kendimi suçlu hissediyorum” diyerek özür diledi. Telefon ile konuştuktan sonra bayılan Erol Çuhadar, ağabeyinin cenaze törenine de katılamadı.

DHA