murat-uckac.jpgAdnan Menderes Üniversitesi ev sahipliğinde Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü’nün düzenlediği  düzenlenen XVIII. Uluslar arası  ‘Ortaçağ ve Türk Dönemi Kazıları ve Sanat Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda Aydın Ticaret Odası’na desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Plaket  ADÜ  Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu tarafından AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran’a takdim edildi. 

Geleneksel olarak her yıl bir üniversitenin ev sahipliğinde düzenlenen sempozyuma bu yıl Adnan Menderes Üniversitesi ev sahipliği yapıyor. Yerli ve yabancı 155 bilim insanı tarafından 118 bildirinin sunulacağı  kaydedilen sempozyumun açılış töreninde katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara plaket verildi.

Aydın Ticaret Odası adına plaketi alan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran konuşmasında, “Sempozyumun bir ayağında olan AYTO, ilimizde düzenlenen bilimsel çalışmalara ve etkinliklere duyarlı olmak istemektedir. Bu tür de bilimsel formatlı uluslar arası organizasyonların Aydın’da gerçekleşmesi kentin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Büyükşehir olan Aydın büyük atılımlar yapmak zorundadır. Aydın’ın ileride üniversitesiyle hatta daha önce söylediğimiz gibi 2. ve 3. Üniversitesiyle, kentin bilim insanları ile ilimizin ekonomisine yön beren kurumlarımızla işbirliği içinde çalışarak Aydınımızı her yönü ile Aydın bir şehir yapacağına inancımız tamdır. Bu sempozyumu ilimizde gerçekleştiren ve bu organizasyonda emeği geçen tüm yetkili ve çalışanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınbunukonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg
sp1-(7).jpg