Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nun makamında düzenlenen protokole Aydın İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Özmen, Aydın Fen Lisesi Müdürü Hakan Sarayköylüoğlu ile öğretmenler katıldı. İmzalanan protokol ile, Aydın Fen Lisesi öğrencileri ADÜ’nün labarotuvar, hastane, kütüphane gibi imkanlarından yararlanabilecek.
Protokolde konuşan Aydın Fen Lisesi Müdürü Hakan Sarayköylüoğlu, Adnan Menderes Üniversitesi’nin kendilerine her zaman destek olduğunu kaydetti. Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’na protokol için teşekkür eden Sarayköylüoğlu, “Aydın Fen Lisesi’nin Türkiye derecelerinin daha üst seviyeye, hatta uluslar arası seviyeye gelmesi için çalışacağız” dedi.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ise Aydın Fen Lisesi öğrencilerini İngilizce’de ‘National Treasure’ olarak tabir edilen ‘Devlet Hazinesi’ olarak gördüğünü söyledi. Aydın Fen Lisesi’nin Türkiye’nin en önemli öğrencilerini alan liselerden biri olduğunu belirten Rektör Birincioğlu, “Aydın Fen Lisesi’nde seçkin öğrencilerimiz var. Bu öğrencilere bir nebze katkıda bulunabiliyorsak bizim için önemli bir durum” diye konuştu.
 
2.20110610123614.jpg