Adnan Menderes Üniversitesi, ADÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne bağış yaparak katkıda bulunan duyarlı vatandaşlara teşekkür etmeye ve onurlandırmaya devam ediyor. ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Aydın’ın Koçarlı ilçesinde ikamet eden Fahri ve Tevhide Özcan çifti adına 17 Mayıs 2012 tarihinde 2 adet oda tefriş edilmişti.
ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cavit Bircan ile ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.Mustafa Oğurlu, Koçarlılı Özcan çiftini evlerinde ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.
ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cavit Bircan ile ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.Mustafa Oğurlu ile bir görüşme yapan Özcan çifti, sağlık konusundaki hassasiyetlerini dile getirerek her vatandaşın bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurguladı.
ADÜ Rektör Yardımcısı Bircan da, bağış yaparak Adnan Menderes Üniversitesine katkıda bulunan hayırsever Özcan ailesine teşekkür etti. ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne bugününe kadar bağışta bulunan tüm duyarlı vatandaşları da unutmayan Bircan, ADÜ olarak her alanda vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg