Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne Diyabetik Ayak ve Kronik Yara Bakım Ünitesi için 70 bin TL para bağışında bulunarak örnek bir davranış sergileyen hayırsever Nazlı Eren’ i makamında ağırladı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne 14 yataklı Diyabetik Ayak ve Kronik Yara Bakım Ünitesi kazandırmak adına yaptığı bağıştan dolayı Nazlı Eren’e teşekkür etti. Nazlı Eren’in, Aydın Diyabetik Ayak Derneği’nin kurulumuna katkı sağladığını, diyabetik hastaların tedavisine yönelik çalışmalar yürüttüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Eren’in bu çalışmalarıyla örnek teşkil ettiğini vurguladı.

EŞİ ADÜ HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRDÜ
Diyabete bağlı şeker ve böbrek yetmezliği rahatsızlığı yaşayan eşi Selim Eren’in ADü Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde başarılı bir tedavi süreci geçirmesinin ardından, hastaneye katkı ve destek sağlayan Nazlı Eren, ilk yardımını hastane acil servisine malzeme alımı yaparak gerçekleştirmiş ve hastaların takip edilebilmesi için 10 bin TL’lik bağışıyla oda tefrişi sağlamıştı.

Ziyaret, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın Nazlı Eren ve eşi Selim Eren adına düzenlenmiş teşekkür belgesini takdimiyle son buldu.