Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 45 üniversiteden 250 eserin katıldığı “AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması”nın sonuçları açıklandı. AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması’nın “Radyo” kategorisinde Adnan Menderes Üniversitesi Bozdoğan Meslek Yüksekokulu dereceye girerek önemli bir başarıya imza attı.

ADÜ Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Nurdanur Tavlan ile Pazarlama ve Reklamcılık Programı öğrencileri Yücel Yüce ve Duygu Yaban tarafından hazırlanan "Hayal Değil" isimli çalışma, AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması Radyo kategorisinde 3. oldu.

AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması’nda üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza atan ADÜ Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu kutlayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, “Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın himayelerinde düzenlenen AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması’nda televizyon programcısı Acun Ilıcalı, profesyonel iletişimciler ve akademisyenler jüri olarak değerlendirmelerini yaptılar. Dereceye giren üniversiteler içinde tek meslek yüksekokulu olarak dikkat çeken ve bu noktada önemli bir başarıya imza atan Bozdoğan Meslek Yüksekokulumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png