Adnan Menderes Stadyumu’nda yapılan mezuniyet törenine Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Aydın Milletvekili adayları Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş , ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, öğretim görevlileri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenlere katılan öğrenci velileri törene yoğun ilgi gösterdiler. Üniversite merkez kampusuna sığmayan mezunlar için Adnan Menderes Stadyumunda düzenlenen törenlerde 9 bin 320öğrenci kep fırlattı.
Törende konuşan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, mezun öğrencilere çeşitli öğütlerde bulunarak, kendilerinden vatana millete faydalı birer vatandaş olmalarını istedi. Rektör Birincioğlu, “Sizleri öncelikli olarak ülkesi ve insanlığın mutluluğu, rahatı, huzuru ve sağlığı için kendisini hizmete adamış bireyler, iyi birer insan ve meslek elemanı olarak yetiştirmenin haklı gururu ile uğurluyoruz. Bugünden itibaren size emanet edeceğimiz vatana hizmet bayrağını en iyi noktalara taşıyıcağınıza olan inancım tamdır” dedi.Törende bölüm birincilerine diplomalarının ve plaketleri verilirken, tören sonunda öğrenciler mezuniyet yemini edip keplerini havaya fırlattılar. Tören sonunda şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler mezun olmanın sevincini arkadaşları ve aileleriyle kutladılar.