Yenipazar İlçesi’nde bulunan K-1 Tipi Kapalı Cezaevi’nde yatan Mehmet Ağar’ı yakınları yalnız bırakmadı. Birbirinden ünlü isimlerin ziyaret ettiği Mehmet Ağar’ı önce emekli polisler, ardından da Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat ve iş adamı Yüksel Çağlar ziyaret etti. Adnan Polat, kendisinden forma isteyen vatandaşlara da forma verdi.

Yargıtay tarafından onaylanan 2 yıllık hapis cezasını çekmek için Yenipazar Cezaevi’nde bulunan Mehmet Ağar’ı önce dört emekli polis memuru daha sonra da Galatasaray Kulübü eski Başkanı Adnan Polat ve işadamı Yüksel Çağlar ziyaret etti. Bodrum’da bulunduğu öğrenilen Adnan Polat ve Yüksel Çağlar önce Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit’i ziyaret etti. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Başsavcı Ekrem Yiğit’e forma hediye ettiği öğrenilen Adnan Polat ve beraberindekiler daha sonra Yenipazar K-1 Tipi Kapalı Cezaevi’ne geldi. Yaklaşık 10 dakika süren ziyaret sonrasında açıklama yapan Polat, “Benim çok yakın ve eski dostum. Geçmiş Olsun ziyaretine geldim. Biraz sohbet ettik” dedi. Polat, kendisinden Galatasaraylı eşi için forma isteyen Fenerbahçeli bir taraftarın da isteğini kırmadı. Yanında çok fazla forma olmadığını söyleyen Polat, tekrar geleceğini ve gelirken de yanında forma getireceğini söyledi.

GAZETECİLERE TAKILDI

Açıklama sonrası arabasına binmek için hareket eden Polat, cezaevi önünde bekleyen gazetecilere de takılmadan edemedi. “Başka işiniz gücünüz yok mu? Bu toz toprak içinde bekliyorsunuz” diyen Polat’a gazeteciler “Görev” diyerek cevap verdi. (Cem ULUCAN)

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg