Adnan Menderes Anadolu Lisesi okul bahçesinde  düzenlenen okul yönetimi ,okul aile Birliği ve öğrenci velisi Aydın Arabacı  işbirliğiyle düzenlenen mezuniyet töreninde  misafirlere keşkek, helva ve lokma ikram edildi.

 Dört yıl önce Adnan Menderes Anadolu Lisesi ailesine katılan öğrenciler,  bu büyük aileden ayrılacak olmanın yaratığı hüznü, yeni bir hayata yelken açacak olmanın verdiği heyecanı birlikte yaşadılar. Velilerin ve öğrencilerin büyük beğenisini toplayan mezuniyet töreninde öğrenciler hazırladıklar müzik dinletisiyle geceye renk kattılar.  Hüznün ve sevincin harman olduğu gece  2017 mezunlarının kep töreniyle son buldu.

Gecenin sürprizi üç yıl önce ‘Yes’ öğrenci değişim  programıyla Adnan Menderes Anadolu Lisesinde bir yıl öğrenim gören İsabael Dekatona isimli Amerikalı kız öğrencinin  Mezuniyet gecesine katılması oldu. İsabael Dekatona yaptığı konuşmada Aydın’ı , Adnan Menderes Anadolu Lisesini ve kendisine gösterilen misafirperverliği unutamadığını, gelecek yıl Aydın’a Anne ve Babasını da getireceğini söyleyerek mezunlara LYS sınavlarında başarılar diledi.

 Elele Aydınlık Yarılara Yürüyoruz

Adnan Menderes Anadolu Lisesi Okul Müdürü Vahap Hatipoğlu,  ‘’Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle aydınlık yarılara yürüyoruz. Bu gece öğrencilerimizi vatan ve millet sevgisini davranış haline getirmiş, geleceğe güvenle bakan, kendine ailesine ve milletini güvenen bireyler olarak uğurlamaktan duyduğumuz mutluluğu kelimeler anlatmaya yetmez.” diyerek tüm mezunlara LYS sınavlarında başarılar diledi. Okulun ve yüreklerinin her zaman öğrencilere açık olduğunu ifade etti.

thumbnail_dsc04992.jpgthumbnail_dsc04563.jpgthumbnail_dsc04538.jpgthumbnail_dsc04429.jpg