Aydın Ticaret Borsası’nda Meclis üyeleri ve personel ile vedalaşan Adnan Bosnalı, “Üyelerimizden aldığımız destek ile manevi sorumluluğu en üst düzeyde olan bu göreve, ilk 1995 yılında başladık. 1995 - 2017 yılları kapsayan dönemde; Belirlenen ortak amaca ulaşmak için, her zaman birçok etkenin bir araya gelerek oluştuğu güç ile, birlikte yan yana ve tek ses olarak, saygı ve sevgi içerisinde hareket ederek, belirlediğimiz hedeflerimize daha sağlam ve daha güçlü adımlarla ilerlediğimiz aşikardır.

Üyelerimiz ve ilimiz yararına gerçekleştirdiğimiz projelerde, her zaman Aydın Ticaret Borsası’nın değerli üyeleri ile birlikte ilimizi daha da yukarıya taşımanın arzusu ile çalıştık. 22 yıl boyunca Meclis ve Yönetimin her kademesinde görev aldım. Yenilikçi ve değişimlerin sinerji yarattığı görüşünde olmam sebebiyle, 01 Ekim tarihinde yapılacak Borsamız seçimlerinde aday olmama kararı aldım. Borsamız ve Aydın’a olan gönül bağı ile, elimden geldiği kadarıyla destek olmaya her zaman hazır olduğumu belirtmek isterim. Önümüzdeki yeni dönemin, ilimiz için el birliği, güç birliği içerisinde çalışılarak, layıkıyla geçirilecek bir dönem olmasını temenni ediyorum. Aydın Ticaret Borsası Meclisi, Yönetimi ile uyumlu ve verimli bir çalışma dönemi geçirmiş olmanın verdiği mutluluk ile 22 yıl boyunca Borsamız Meclis ve Yönetim kademesinde görev yaptığımız tüm çalışma arkadaşlarıma, iş birliği içerisinde çalıştığımız Oda ve Borsalarımızın yöneticilerine, Kurumlarımıza, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulumuza ve özveriyle çalışan personelimize teşekkür ederim.

Ayrıca desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kıymetli Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Yeni dönemde; Aydın Ticaret Borsası Yönetimindeki birbirinden değerli arkadaşlarımı kutlar, Aydınımız adına hayırlı olmasını temenni ederim” dileklerinde bulundu.

Adnan Bosnalı’ya Fahri Başkanlık Verildi

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Adnan Bosnalı’ya Aydın Ticaret Borsası tarafından hazırlanan plaketi sunarken “Hep birlikte hayırlı ve güzel işlere imza attık, her zaman birbirimize olan güven ve saygı çerçevesinde çalışmalarımıza devam ettik, verdiğiniz hizmetleriniz ve katkılarınız için Meclisimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz ve Borsamızın Fahri Başkanı olarak desteklerinizin devamını diliyoruz” ifadelerini kulandı.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

21894973_10155803187057320_271717665_o.jpg21908763_10155803187037320_1636586457_o.jpg