Kanaat önderi kabul edilen İnan Kıraç"ın eleştirilerinin ardından G.Saray camiası, Adnan Polat"ın artık görevde kalamayacağını düşünüyor.

'Adnan artık o koltukta oturamaz' G.SARAY"IN duayeni İnan Kıraç"ın, G.Saray Başkanı Adnan Polat ve yönetimini hedef alan eleştirilerinin ardından sarı-kırmızılı camiadan sesler yükselmeye başladı. Yönetimin, yeni stadın ismini “TT Arena” olarak lanse edip, G.Saray tüzüğünün “G.Saray"ın Stadı"nın ismi Ali Sami Yen"dir. Yeri değişebilir ama ismi ya da içinde bulunduğu kompleksin adı Ali Sami Yen kalır” şeklindeki 135. maddesine aykırı hareket etmesi ve buna ek olarak “Sami Yen"e” veda törenleri düzenlemesi, seçimlerde Polat"ı destekleyen "derin G.Saray"ı ayağa kaldırmıştı.

ÜZERİNE bir de camianın en önde gelen isimlerinden İnan Kıraç"ın açıklamaları gelince, sarı-kırmızılılarda Adnan Polat"ın artık görevde kalamayacağı düşüncesi oluştu. Camianın ağır topları da İnan Kıraç"ın açıklamalarının üzerine “Adnan Polat artık o koltukta oturamaz. İnan Kıraç, G.Saray"ın kanaat önderidir. O düğmeye bastıktan sonra UEFA Kupası"nı kazanan, 4 yıl üst üste şampiyonluk yaşatan Faruk Süren bile koltukta oturamadı. Kıraç, üstelik medya önünde eleştirilerini bu kadar net biçimde yapıyorsa Adnan Polat"ın başkanlıkta kalması artık imkansız” görüşünde birleştiler.

SEÇİM İÇİN İMZA TOPLANACAK

ÖTE yandan sarı-kırmızılı camiada olağanüstü seçimli kongreye gidilmesi için gelecek haftadan itibaren imza kampanyası başlatılıyor.. Kaydı açık üye sayısının 5"te 1"i kadar imza toplanması gerekiyor.. Bu da 1800-2000 kişi gibi bir rakama tekabül ediyor.

AYRICA, VATAN İnan Kıraç"ın ultimatom özelliğindeki sözlerini G.Saray"ın efsane başkanı Faruk Süren ve eski başkan adayı Adnan Öztürk"e sordu..  

FARUK SÜREN: "MADDE ÇİĞNENEMEZ UNUTMAK DA OLMAZ"

“İNAN Kıraç, Adnan Polat"ı aramakta ve bu şekilde konuşmakta çok haklı. G.Saray yönetimi tüzükteki bir maddeyi bu kadar kolay çiğneyemez. Ve sonra da bunun üzerine yatıp, "Unuttum" numarası çekemez. Aslında sadece bu olay bile G.Saray yönetimi içindeki uyumsuzluğu ve beraber çalışabilme eksikliğini gösteriyor. G.Saray ikinci başkanı "Benim buralarda sözüm geçmiyor itirafında" bulunuyor. Andan Polat"a defalarca kulübü bu tarz bir yönetim anlayışıyla idare edemeyeceğini defalarca söylemiştik. Maalesef haklı çıkıyoruz.”

ADNAN ÖZTÜRK: "SAYGISIZ YÖNETİME HİÇ ALIŞKIN DEĞİLİZ"

“SEVGİ saygı ve vefadan uzak bir yönetime G.Saraylılar alışkın değildir. Tahammülde zorlanıyoruz. G.Saraylılar gerekeni yapacaktır. Geçmişini bilmeyen, tüzüğünü okuyamayan insanlar G.Saray"ı yönetemezler. Son yaşanan olay mevcut G.Saray yönetiminin kulübü ne kadar yönetemediğinin bir göstergesidir. G.Saray camiası yaşananlara gereken cevabı G.Saray tüzüğü çerçevesinde verecektir.”

Polat: Önce açılış sonra transfer

G.SARAY"IN  TT Arena"daki ilk idmanınıizleyen başkan Adnan Polat stattaki problemleri çözmek için uğraştıklarını belirtirken “Tribünlerin üst katları soğuk oluyor ama G.Saray"ın sıcaklığı burayı yakacaktır” dedi. Ayrıca gazetecilere dönerek, “Bunu yazın. TT Arena"daki ilk antrenmanın ilk golünü Kazım attı” diye espri yapan başkan stadın açılışına yeni transferin yetişip yetişmeyeceği ile ilgili bir soruya ise “Yarın (bugün) büyük açılış var. Transfere nasıl odaklanalım” yanıtını verdi.

"Sudan sebeplerle kadro dışındayım"

HAGI"NİN kadro dışı bıraktığı Misimoviç, İstanbul"dan ayrılıp, Almanya"ya gitti. Bosnalı yıldız, Atatürk Havalimanı"nda şunları söyledi: “Burada oynamak istedim. Fakat Hagi fırsat tanımadı ve beni kadrodan çıkardı. Sebebini kendisi de bilmiyordur.

Problemin ne olduğunu anlamadım. Kadro dışı bırakılmamla ilgili nedenler bana göre sudan sebepler. Hagi ile aramızda hiçbir problem olmadı. Ben kadro dışı bırakıldığımı Hagi"den bire bir öğrenmiş değilim, bunu dışardan öğrendim.”