Oğlunu öldüren Mehmet Gündoğdu'nun eşi ve kayınpederine taksi içerisinde kurşun yağdıran Çiğdem, "6 aydır bugünü bekliyordum" dedi.

İntikam infazı
İSTANBUL

Oğlu geçtiğimiz yıl ağustos ayında öldürülen Niyazi Çiğdem, dün Bakırköy Adliyesi'nde dehşet saçtı. Çiğdem, oğlunun öldürülmesiyle ilgili davanın dünkü duruşmasının ardından Bakırköy Adliyesi önünde tutuklu sanığın yakınlarına silahla saldırdı.

6 AYDIR BUGÜNÜ BEKLEDİM

Çiğdem, oğlunu öldüren Mehmet Gündoğdu'nun eşi Eylem Gündoğdu ve kayınpederi Ali Haydar Koçintar'a eve gitmek için bindikleri ticari takside kurşun yağdırdı. Baba ve kızı, saldırı sonrası ticari taksiyle kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Saldırgan Niyazi Çiğdem ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sanığın polisteki ilk ifadesinde "6 aydır bugünü bekledim" dediği öğrenildi.

Esenyurt'ta oturan Niyazi Çiğdem, 9 Ağustos 2010'da otomobilini kapısına park ettiği komşusu Mehmet Gündoğdu ile kavga etti. Tabancasını çeken Mehmet Gündoğdu, Niyazi Çiğdem'i yaraladı, 26 yaşındaki oğlu Özer Çiğdem'i ise öldürdü. Olaydan sonra Mehmet Gündoğdu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayetle ilgili davanın ilk duruşması dün Bakırköy Adliyesi'nde görüldü. Oğlu öldürülen baba Niyazi Çiğdem, duruşma sonrası adliye önünde intikam aldı.

ARKA KOLTUKTA İNFAZ

Niyazi Çiğdem, adliyenin çıkışında Mehmet Gündoğdu'nun eşi Eylem Gündoğdu ve kayınpederi Ali Haydar Koçintar'ı takibe aldı. Çiğdem, baba kızın adliye otoparkında eve gitmek için bindiği ticari taksiyi trafik ışıklarında durdurdu. Çiğdem, bu sırada silahını çıkararak ticari taksinin arka koltuğunda oturan baba kıza kurşun yağdırdı. Baba ve kızı, başlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Vücutlarından 13 kurşun çıktı

Saldırı sonrası neye uğradığını şaşıran ticari taksi sürücüsü Can Kubilay ise ilk şoku atlattıktan hemen sonra aracını Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sürdü. Acil servise gelen ticari taksi sürücüsü, iki yaralıyı da hastaneye yetiştirdi, Sedye ile içeri alınan baba kızın vücuduna 13 tane kurşun isabet ettiği tespit edildi. Baba ve kızı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.