Toplantıya Adnan Menderes Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Muğla Üniversitesi’nden temsilciler katıldı.
Üniversitelerin sorunlarını konuşmak, işbirliği imkanlarını araştırmak, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmayı amaçlayan Adım Üniversiteleri İdari. 2.Grup toplantısına ADÜ’yü ADÜ Genel Sekreter Ziyaettin Tekmen, Genel Sekreter Yrd. Şengül Gürler, Hukuk Müşaviri Gönül Turan, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hatice Çataloğlu ile Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülay Gündeay katıldı. 
Toplantıda Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Personel Daire başkanlığını ilgilendiren gündem maddeleri konuşuldu.
Adım Üniversitesi idarecileri üç gün boyunca idari olarak üniversitelerde karşılaştıkları sorunları ve çözüm yollarını masaya yatırarak tartıştı. Adım Üniversitesi’nin bir sonraki 1. grup toplantısının Nisan 2012’de Pamukkale Üniversitesi’nde yapılması kararlaştırıldı.