Sadet Partisi (SP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Dindar, ''17 Ekim SP Kongresi, 'Saadet partisine iktidar olun, adil düzeni kurun' mesajını vermiştir'' dedi.
Dindar, SP Aydın il binası toplantı salonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, 17 Ekim günü heyecan dolu, coşku dolu, çok geniş katılımlı örnek ve geniş bir kongre gerçekleştirildiğini belirtti. Dindar, ''17 Ekim SP Kongresi, 'Saadet partisine iktidar olun, adil düzeni kurun' mesajını vermiştir'' diyerek, saadet dünyasını kurmanın herkes için bir vecibe olduğunu ifade etti.
Dindar, şöyle konuştu:
'' 1969 yılında 1. şahlanış gerçekleşmiştir. Bu dönemde önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıkılmış manevi hamleler gerçekleşmiştir. Kıbrıs Barış Harekatı gerçekleşmiştir. Ağır sanayi hamleleri gerçekleştirilmiştir. Üretim ve istihdam artırılmış, milletimizin yüzü gülmüştür. 1. şahlanış dönemi milli görüşün çıraklık dönemidir. Refah Partisi ile 2. şahlanış dönemi yani kalfalık dönemi olmuştur. Bu dönemde denk bütçe havuz sistemi D-8 ler kurulmuştur. Milletimizin işçisiyle, memuruyla, emeklisiyle, köylüsüyle, çiftçisiyle, esnafıyla, sanayicisiyle yüzler tekrar gülmüştür. Şimdi 3. şahlanış dönemi başlamıştır. Milli görüşün üstünde oynanmak istenen bu kongre bir kez daha bozmuştur. Kongreden hemen sonra seçilen GİK üyeleri bir araya gelerek görev taksimatı yapmışlardır. Başkanlık divanı belirlenmiştir. Bu kongre ile birlikte seçim startı verilmiştir.''
2011 Haziran ayının ilk haftasında genel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Dindar, ''Aziz milletimiz, Saadet Partisi'ni ve milli görüşü seçecektir. Çünkü AK Parti 8 senedir milletimizi oyalamıştır. Milletin beklentilerine cevap verememiştir. Demokrasi özgürlüklerini sağlayamamıştır'' diye konuştu.