KONYA"da 18 yaşındaki M.P."nin, tartıştığı sevgilisi 20 yaşındaki A.S"nin üzerine fırlattığı cam tuzluk, genç kadının kucağındaki daha adı konmayan 20 günlük kız bebeğin kafasına isabet etti. Kafatasında çatlak oluşan ve hastanede tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi İhsaniye Mahallesi"nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 yıldır sevgilisi A.S. ile birlikte yaşayan ve bir elektronik firmasında çalışan M.P."nin 20 gün önce bir kız bebekleri oldu. İki sevgili dün bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında yer sofrasında yemek yiyen M.P., sofradaki cam tuzluğu kanepede kucağında bebekle oturan sevgilisi A.S."nin üzerine fırlattı. Tuzluk, genç kadının kucağındaki bebeğin kafasına isabet etti.

İki sevgili, kanlar içinde kalan bebeklerini otomobille Konya Numune Hastanesi"ne getirdi. Tedavi altına alınan bebeğin kafatasında çatlak oluştuğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Bebeğin adı olmadığı için de hastane kayıtlarına anne A.S."nin üzerinden işlem yaptırıldığı öğrenildi. M.P. de polis tarafından gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

DHA