Özellikle hemşehri derneklerinde yaşanan hareketlilik dikkat çekici boyutlara ulaştı. Bu derneklerden biri olan Kuşadası Aydınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, çeşitli siyasi partilerin Belediye Başkan adaylarına yemek vermeye devam ediyor.
Geçen hafta Demokratik Sol Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Engin Berberoğlu ile düzenledikleri yemekte bir araya gelen Aydınlılar, dün akşam düzenledikleri yemekte ise Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Sarı"yı ağırladı. Lezzet Evi Restoran"da düzenlenen yemeğe, başta dernek üyeleri olmak üzere, MHP Kuşadası İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile MHP Aydın İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Yemekte Aydınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinin sorularını yanıtlayan, MHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Abdullah Sarı, daha sonra Kuşadası ile ilgi projelerini anlattı. Özellikle altyapı sorunlarına dikkat çeken MHP Belediye Başkan Adayı Sarı, iktidara emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, her türlü hazırlıklarını tamamladıklarını ve yönetime gelir gelmez en geç iki yıl içinde Kuşadası"nı toparlayacaklarını belirtti.