Kuşadası ilçesinde CHP'li Belediye Başkan adayı M. Esat Altungün'ün evini basan kimliği belirsiz bir kadın, başkan adayının eşini falçata ile yaralayarak kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, CHP'nin Kuşadası Belediye Başkan adayı M. Esat Altungün'ün Türkmen Mahallesi Sümbül Sokak Sümbül Apartmanı'ndaki evine gelen kimliği belirsiz bir kadın, kapıyı açan Sebahat Altungün'e, "Eşinizin üzerine kahve döküldü, gömlek ve kravat için beni gönderdi" dedi. Bunun üzerine üst kata çıkan Altungün tam eşini telefonla aramak üzereyken, kadın saldırgan elindeki falçata ile Sebahat Altungün'e saldırdı. Saldırgan daha sonra bir sigara yakarak, elindeki sigarayı CHP'li adayın eşinin
yüzünde söndürmek istedi. Sebahat Altungün'ün karşı koyması üzerine sigarayı ayağına bastıran saldırgan, "Eşinin dili çok uzamış. Çok konuşuyor. Onun dilini koparacağız. Bu size son uyarımız" diyerek 5. kattaki evden hızla uzaklaştı. Saldırıda yüzünden, kolundan ve bacağından yaralanan Sebahat Altungün'ün tedavisi ayakta yapılırken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Önceki gün de CHP'nin cuma pazarındaki seçim bürosuna saldırıda bulunan 3 kişi, seçim bürosu yöneticisini yaralayıp, parti bayraklarını yırtmıştı. CHP İlçe Başkanı Mehmet Bal, meydana gelen saldırılarla ilgili araştırmaların sürdüğünü belirterek, "Bu menfur saldırılarla ilgili salı günü parti binamızda kapsamlı bir açıklama yapacağız. Şu an olay araştırma safhasında. Araştırmadan sonra kamuoyu detaylı bir şekilde bilgilendirilecektir" dedi.