Genel seçimlere sayılı günler kala Aydın"da siyasetin nabzı yükseldi. Cumhuriyet Halk Partisi"nden Aydın Milletvekili aday adayı olduğunu belirten Murat Dinçer isimli bir şahıs, bastırdığı el ilanlarını sokak sokak dağıtarak kendisini tanıtmaya çalışıyor.

Kendisine göre ülkenin en önemli sorunun "eğitim" olduğunu ve bu sorunu çözmek için aday adaylığını açıkladığını belirten Murat Dinçer isimli vatandaş, çarşı ve pazarda karşılaştığı herkese el ilanı dağıtıp kendisine destek istedi.

Emekli eğitim müfettişi olduğunu ve delegelerden önce halka gittiğini ifade eden Murat Dinçer, adının en başa yazılı olduğu "Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı" yazılı el ilanında “Emperyalizme karşı ilk ulusal kurtuluş savaşını yaparak, mazlum uluslara önder olan yiğit insan Atatürk"ün "Eğitim: Millet olma davasıdır" hedefini tamamlamak için; Bütçeden en çok payı eğitime ayırarak çocuklarımızın iyi eğitim almasını sağlamak için; Bilgi ve sanayi toplumunu kurmak için; Atanmayan öğretmenlerin sorununu çözmek, öğretmensiz okul bırakmamak için; YÖK"ü kaldırmak ve 20 milyon öğrencimizin sorunlarını çözmek için milletvekili aday adayıyım. Destek verin birlikte başaralım” ilanları halka dağıtarak destek istiyor.