Edinilen bilgiye göre, Erenler ilçesi , D-100 karayolu üzerinde bulunan Sakarya Köprüsüne çıkan Nermin Korkmaz (32) isimli kadın intihar girişiminde bulundu. Saat 15. 26 sırasında köprü üzerine çıkan genç kadın ile polis arasında ikna görüşmeleri başladı. Polisin olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ambulansı çağırdığı olay sırasında, genç kadın bir türlü ikna olmadı.

Olay yerinde bulunan polis telsiz ile 155 Polis Haber Merkezi'nden psikolog desteği istedi. Polisin haber vermesi üzerine genç kadının ailesi de olay yerine geldi. Genç kadının babası köprü üzerine gelerek ' Sen nasıl böyle bir şey yaparsın kızım' dediği anda, Nermin Korkmaz 'Ben kimseye kahpelik yapmadım" diyerek itfaiye, sağlık ekiplerinin yanı sıra meraklı kalabalığın meraklı bakışları altında kendini Sakarya Köprüsünden aşağıya attı.

Nehrin soğuk ve bulanık sularında bir kaç dakika çabalayan Korkmaz daha sonra gözlerden kayboldu. Sakarya Nehrinin azgın sularında kaybolan Korkmaz'ı hayatta iken bulmak isteyen itfaiye ekipleri nehir kenarında çaba sarf etti. Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği'nden de yardım isteyen polis nehir çevresinde önlem aldı. Olay sonrasında talihsiz kadının ailesi ise sinir krizleri geçirirken, kızlarının suda yapılan arama çalışmalarına katıldı. Genç kadının babası arama çalışmaları esnasında baygınlık geçirirken, 112 ekipleri acılı babaya müdahale etti. Genç kadını arama çalışmaları devam ediyor.

Nermin Korkmaz'ın Söğütlü ilçesinde bulunan Şen Piliç Fabrikası'nda bugün işten ayrıldığı, eşinden boşandığı bir çocuk annesi olduğu öğrenildi.