5 yıldır İsrailli süper model Bar Refaeli ile birlikte olan Katolik oyuncu Leonardo DiCaprio"nun seksi mankenle evlenebilmek için din değiştirmeye çalıştığı ve Yahudi olacağı iddia edildi.

Son filmi Inception (Başlangıç) ile tekrar zirveye oturan ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio"nun 5 yıldır birlikte olduğu İsrailli süper model sevgilisi Bar Refaeli ile evlenebilmek için din değiştirmeye çalıştığı iddia edildi. Katolik olan oyuncunun aşkı uğruna Yahudi olacağı öne sürüldü.

Leonardo DiCaprio"ya yakın kaynaklar ünlü oyuncunun sevgilisinin dinini anlayabilmek için Kudüs"e uzun ziyaretler yaptığını ve daha önce Madonna"ya da şehri tanıtan ünlü bir rehberi tutarak kutsal bölgeleri teker teker gezdiğini ifade etti. Gazeteciler tarafından görüntülenmek istemeyen DiCaprio"nun İsrail"de evi olmasına rağmen otelde kalmayı tercih ettiği de öne sürüldü.

EVLENME TEHDİDİ

DiCaprio ve Refaeli daha önce köktenci Yahudiler tarafından tehdit edilmişti. Milliyetçi örgüt Lehava"ya bağlı bir grup aşırı millliyetçi militan Refaeli"ye gönderdiği mektupta “Şans eseri Yahudi olarak doğmadın. Mantıklı düşün, sakın DiCaprio"yla evlenme"" tehdidinde bulunmuştu. İsrail halkı da ünlü modelin Hıristiyan dinine mensup DiCaprio ile evlenmesine karşı çıkıyor.