2440. Rotary Bölge Guvernörü Ahmet Gürmeriç’in de katıldığı gecede Özgür Güzel’in yeni üye olarak kulübe katılım töreni de gerçekleştirildi.
Gecenin açılışında bir konuşma yapan Kuşadası Rotary Kulübü Başkanı Aysun Akçagül, Kuşadası’nda mesleğinde uzun yıllar boyunca önce hizmet ilkesini benimseyen ve gösterdiği performansla üstün hizmet sunan ilçenin ilk camcısı Halit Şakar’ı bir plaket ile onurlandırmak istediklerini belirterek, “Böylece toplumda örnek olan bu kişilerin ve değerlerin artmasının herkes için önemli bir kazanç olacağına inanıyoruz. Ayrıca Kuşadası’nda engelli gençlerin dostu olan gönüllümüz sanatçı Ersin Faikzade’ye de kulübümüzün onur plaketini takdim edileceğiz” dedi.
2440. Rotary Bölge Guvernörü Ahmet Gürmeriç ve Kuşadası Rotary Kulübü Başkanı Aysun Akçagül tarafından Halit Şakar ve Ersin Faikzade’ye plaketleri verilirken, plaket töreninin ardından ise üye kabul töreni gerçekleştirildi. Törenle kulübe katılımı gerçekleştirilen Özgür Güzel, çok mutlu olduğunu ifade etti.