Beşiktaş"ta eleştiri okları MHK Başkanı Oğuz Sarvan"a çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrasında maçın hakemi Bülent Yıldırım"a sert tepki gösteren Genel Menajer Sinan Engin, bu kez Sarvan"ı hedef aldı.
Ligde sadece adaletli hakem yönetimleri istediğini dile getiren Sinan Engin “Bütün Türkiye Galatasaray - Konyaspor maçını gördü. İkinci golün asistini yapan Milan Baros"un Konyasporlu Şener, yaptığı hareket faul değilse, Nobre"nin sayılmayan ikinci gol öncesi topu rakibinden alması nasıl faul oluyor anlamış değilim. Cumartesi gününe başka, pazar gününe başka kurallar mı var? Galatasaray maçının sayesinde kuralları öğrenmiş oluyoruz. Yanlış anlaşılmasın. Benim amacım Galatasaray"ı kötülemek değil. Biz sadece adalet istiyoruz” diye konuştu.

"Bir sürü para ödedik"
Bu sezon özlemini duydukları şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyleyen Sinan Engin “Ortada bir emek var. Bir sürü para ödeyerek bir kadro kurduk. Bütün bu emeklerin boşa gitmesi doğal olarak hepimizi üzüyor. Geçen sene hakem hataları yüzünden şampiyonluk gitti. Ben Oğuz Sarvan"a şunu söylemek istiyorum. Kurallar her takıma eşit şekilde uygulansın. Bir hareket faulse, o her maçta faul olmalı. Beşiktaş"a başka kural, diğer takımlara başka kurallar olmasın. Hakemler de insan, hata yapabilirler. Tek korkum, geçen seneki gibi bu hataların üst üste bizi bulması” ifadelerini kullandı.

Engin"den iftar
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Ramazan"ın son gününde takıma bir iftar yemeği verdi. Engin, hem İstanbul B.B maçından sonra moralleri bozulan futbolculara moral vermek, hem de takım içerisindeki dostluğu artırmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediği öğrenildi. İftar yemeğinde futbolcular ve teknik kadro Metalist maçını konuştu.

Milliyet