Kuşadası ilçesinde bir inşaat firması, sektöründe yaşanan durgunluk nedeniyle başlattığı kampanya ile hem evlenme hayali kuran sevgilileri hem de yıllardır ev almak için hayal kuranları sevindirdi. İlçede 90 bin YTL"ye satışa sunulan dayalı döşeli yeni evlerden satın alana bir de sıfır model lüks otomobil hediye edilince vatandaşlar ev almak için adeta sıraya girdi. Kampanyanın ilk 8 saatinde onlarca sıfır model otomobil hediyeli dayalı döşeli konut satışı gerçekleşti. Vatandaşların talebi üzerine Şengel İnşaat Firması kampanyaya yeniden başladı.
Amaçlarının ülke gelinde ve turizm kenti Kuşadası"nda durgun giden işleri ve ekonomiyi canlandırmak olduğunu belirten Şengel İnşaat Firması Temsilcisi Koray Pekkol, gelen yoğun talep nedeniyle kampanyanın devam ettiğini ve İzmir, İstanbul gibi illerde de inşaata başlayacaklarını söyledi.
Firma olarak bugüne kadar daha çok turistler ve ekonomik durumu iyi olan tatilcilere hizmet verdiklerini, şimdi de ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara yönelik bir hizmet başlattıklarını kaydeden Koray Pekkol, “İnşaat sektöründe daralma ve durgunluk yaşanıyordu. Bu nedenle elimizdeki bazı dairelerin satışı için promosyonlu satış başlattık. 8 saatte kampanya kapsamındaki konutlarımızın tamamı satıldı. Ve çok fazla da talep oldu. Bu talebe karşı uygun proje çalışması yaptık. Kampanya kapsamında çok sayıda yeni evlenecek çift de bize müracaat etti. Bu nedenle kampanyaya bir de eşya cazibesi koyduk. Bu şekilde vatandaşlarımıza normal fiyatından yüzde 50 oranında daha ucuz ev ve araba sahibi olma fırsatı vermiş olduk. Satışa sunduğumuz evlerin tamamı krediye uygun, ayrıca evlerin tamamı lüks. Şu anda günlük ortalama 3 daire satışı yapıyoruz. Kampanyayı duyup bizi İzmir ve İstanbul gibi illerden arayan çok kişi oldu. Hedefimiz bu kampanyayı büyük şehirlerde de başlatmak” dedi.
Satışa sunulan tüm konutlarda fitnes center, sauna, jakuzi, özel güvenlik, merkezi uydu olduğu bildirildi.