Kuşadası"nda polisin başlattığı fuhuşla mücadele çalışması devam ediyor. Son olarak fuhuş yapıldı belirlenen bir bar ile bir otel Kuşadası Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından 30"ar gün süreyle kapatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir bara yönelik düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları belirlenen 8"i yabancı uyruklu 13 bayan suçüstü yakalandı. Operasyon sırasında ayrıca A.B.(32), S.Ö.(32), A.A.(18), T.İ.(44), G.A.(25) isimli bar işletmecileri ve çalışanlarının da arasında bulunduğu 5 kişi “Fuhşa aracılık etmek ve yer temininde bulunmak” suçlarından gözaltına alındı. Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerin ikinci fuhuş operasyonu ise şehir merkezindeki bir otele gerçekleşti. Operasyon sırasında otel odalarında fuhuş yaparken 10"u yabancı olmak üzere toplam 12 bayan ve iki kişi suçüstü yakalanırken, otel işletmecileri ve çalışanlarının içinde bulunduğu A.A.(42), H.Ö.(43), M.Y.(29) isimli şahıslar ise “Fuhşa aracılık ve fuhuş için yer temin etmek” suçlarından gözaltına alındı. Mahkameye çıkarılan 3 kişi tutuklanarak, Söke Cezaevi"ne konuldu.
Fuhuş yapıldığı belirlenen söz konusu bar ile otel Kuşadası Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından 30"ar gün süreyle kapatıldı. Fuhuş yapmak suçundan tutuklanan yabancı uyruklu 18 bayan ise sınır dışı edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi"ne teslim edildi.