Geçtiğimiz günlerde dedesi Gazanfer Özcan'ı kaybeden Tarık Ündüz, zor günler geçirmesine rağmen, rol aldığı 'Adab-ı Muaşeret' isimli gençlik filminin çekimlerine devam etti.

Yapımcılığını Yerli Film'in gerçekleştirdiği ve geçtiğimiz günlere kaybettiğimiz büyük usta Gazanfer Özcan'ın torunu Tarık Ündüz'ün de rol aldığı 'Adab-ı Muaşeret' adlı gençlik komedi filminin çekimleri sürüyor.



Cuma gecesi Yei Melek'te sabaha dek süren çekimlerde hip hop müziğinin sevilen şarkıcısı Sultana'nında katıldığı parti sahnesi tamamlandı. Gazanfer Özcan'ın torunu Tarık Ündüz, acısı çok taze olmasına rağmen, ilaç alarak sete geldi.
Gazetecilerin büyük ilgi gösterdiği çekimlerde, ayakta durmakta zorluk çeken ve elleri titreyen Ündüz'ün röportaj anında gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı. Ündüz " Salih ve Yıldırım ağabeylerimle çalışabilmek benim için büyük bir şans. Tiyatroya da devam etmeyi düşünüyorum. Dedemden öğrendiğim en güzel şey 'İş disiplini!' dedi.

Filmde, Hasibe Eren, Yıldırım Öcek, Salih Kalyon, Gazanfer Özcan'ın torunu Tarık Ündüz, Yıldız Asyalı ve imaj değiştirerek saçlarının rengini siyaha çeviren Meral Kaplan başrollerde oynuyor.
İstanbul Erkek Lisesi'nde çekimlerine başlanan film, küfür ve yozlaşmış espriler yerine deneyimli ve gençlerin gözdesi haline gelen oyunculardan oluşan oluşan kadrosu ile farklı bir gençlik filmi olmayı hedefliyor.
Yakın zamanda çekimleri tamamlancak olan 'Adab-ı Muaşeret' in, 15 Mayıs'ta vizyona girmesi bekleniyor.

H2