ABD Box Office listesindeki zirve yarışını sürdürmeye devam eden Açlık Oyunları (The Hunger Games), vizyondaki 4. haftasında da ilk sıradaki yerini korumayı başardı. Bir önceki vizyon haftasına göre %35.1'lik bir seyirci kaybı yaşasa da, film hafta sonunda 21,5 milyon dolar kazanarak toplamda 337 milyon dolara ulaştı. Filmin dünya çapındaki hâsılatı ise 531 milyon dolar oldu.
Gişenin ikinci sırasında Üç Ahbap Çavuş (The Three Stooges) bulunuyor. Yönetmenliğini Farrelly Kardeşler'in yaptığı sulu komedi ilk haftasında 17.1 milyon dolarla beklentilerin altında kaldı. Haftanın bir diğer yeni filmi olan korku-komedi türündeki Dehşet Kapanı (The Cabin in the Woods) 14.9 milyon dolarla üçüncü sırada kendine yer buldu. Vizyondaki 12. gününü dolduran Titanik (Titanic) 3D bu hafta sonunu 11.6 milyon dolarla kapatarak 4. sıraya yerleşti. Film 3D olarak toplamda 44 milyon dolara, orijinal versiyonu ise 645.2 milyon dolara ulaşmış oldu. Vizyondaki ikinci haftasına giren Amerikan Pastası: Buluşma (American Reunion) ise serinin en kötü gişe performanslarından birine sahne olarak geçtiğimiz haftayı 10,7 milyon dolarla 5. sırada noktaladı.
ABD Box Office listesinin diğer filmleri ve rakamları şöyle: 6. Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana (Mirror Mirror) (7 milyon dolar), 7. Titanların Öfkesi (Clash of the Titans 2: Wrath of the Titans) (6.9 milyon dolar), 8. Liseli Polisleri (21 Jump Street) (6.8 milyon dolar), 9. Lockout (6.2 milyon dolar) ve 10. Loraks (Dr. Seuss' The Lorax) (3 milyon dolar)