AYDINPOST MAGAZİN/Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Dokuzlu Deri Mağazalarının 4'üncüsünü Kuşadası Kipa AVM"de açtı.

Açılış törenine Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş başta olmak üzere, Belediye Başkan yardımcısı Kamil Kaya, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit, Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

Aydın, Kuşadası, Nazilli, Muğla iş dünyası temsilcilerinin bir araya geldiği törende konuşan AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail hakkı Dokuzlu, Dokuzlu Deri Mağazaları"nın 4. sünü açıyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “ Uzun yıllar boyunca Aydın Arasta içinde Dokuzlu Deri mağazası olarak hizmet verdik. Daha sonra Söke"de, Aydın Kipa AVM"de 2. ve 3. mağazalarımızı açtık. Bugün de burada Kuşadası"nda 4. Mağazamızı açıyoruz. Babamızdan devraldığımız dükkanımızı kardeşim ve ben şubeler açarak büyüterek bugünlere getirdik. Ben de bizim çocuklarımızın da bizlerden devralacakları mağazaları daha da büyüteceklerine inanıyorum.” dedi.

Açılış kurdelesini, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Kuşadası kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve babası Hüseyin Dokuzlu, Muğla Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aka hep birlikte kestiler.

Törende Vali Hüseyin Avni Coş, mağazadaki tüm ürünleri inceleyerek özellikleri hakkında AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu"dan bilgi aldı.