AYDINPOST HABER SERVİSİ-1998 bu yana Aydınlı bayanlara hizmet veren Gökbel Güzellik Salonu yeni adresine taşındı.
200 metrekarelik şık mekanında görkemli bir açılış töreniyle davetlileri ağırlayan Gökbel Güzellik Salonu'nun açılış kokteyline Vali Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye eski Başkanı Hüseyin Aksu ve çok sayıda bayan davetli katıldı.
Güzellik salonu sahibi Estetisyen Filiz Gökbel Kiremitçi böyle bir yer açıp Aydınlılara hizmet vermekten mutluluk duyduğunu belirterek, açılışa katılan herkese teşekkür etti.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yaptığı konuşmada salonun hayırlı olmasını dileyerek "Filiz hanım yıllardır Aydın'a hizmet veren biri. Böyle bir salon açmasından dolayı çok mutluyum. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ise, Gökbel Güzellik Salonunun Aydın'a hayırlı olmasını temenni etti.
Konuşmaların ardından açılış kurdelasını Vali H. Avni Coş, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye eski Başkanı Hüseyin Aksu ve estetisyen Filiz Gökbel Kiremitçi birlikte kesti.
Salon sahibi Kiremitçi, açılış akşamı da Elit Restaurant'ta arkadaş ve dostlarıyla İsmail Örnekçi'nin şarkılarıyla renk kattığı bir akşam yemeği verdi.

NE GİBİ HİZMETLER VAR?
Zayıflama (kavitasyon, powerplate, lenf drenaj) cihazları bulunan Gökbel Güzellik Salonunda IPL lazerle tüy sorunlarına kesin çözüm imkanı. Dilerseniz tüm cilt bakımlarınızı da yaptırabilirsiniz.

AÇILIŞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN