Evlat acısını kızının kıyafetlerini koklayarak dindirmeye çalışan Hatice Foster, eşinin ölümüyle yıkılan damadı İlker Yasin Solmaz'a torunu Can'ın bakımı için evinde destek verecek.

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın 36 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından, anne Hatice Foster şoktan hâlâ çıkamadı. Kızının kıyafetlerine sarılarak feryat eden annenin sağlık durumunun iyi olmadığı ve tansiyon hastası olması nedeniyle sürekli gözetim altında tutulduğu öğrenildi. Hatice Foster'ın kızının ölümünün ardından yapılan suçlamalar ve kızının son saatlerinde yanında olan Kerem Altan'ın "Aramızda duygusal yakınlaşma oldu" sözleri için önümüzdeki günlerde dava açacağı öğrenildi.

'ANNEM NEREDE' DİYE SORDU

Diğer yandan acılı annenin, damadı İlker Yasin Solmaz ve torunu Can'ın Nişantaşı'ndaki evine taşınacağı belirtildi.

Defne Joy Foster'ın eşi Solmaz'ın psikolojik durumunun iyi olmadığı ve ilaçlarla ayakta durduğu söyleniyor.

Solmaz, oğlu Can Kılıç'a annesinin öldüğünü belli etmemek için büyük çaba sarf ediyor. Baba Solmaz, oğlunun "Annem nerede?" sorusuna "Anne gelecek" diye yanıt veriyor. Öte yandan Foster'ın ölümü Kral TV'de çalıştığı dönemden mesai arkadaşlarını da derin yasa boğdu. Defne Joy Foster'ın ölümü ardından herkesin kendisini bilgi almak için aradığını, ancak kimsenin sorularını cevaplamadığını facebook sayfasından belirten VJ Bülent, "Bu dünyanın bozuk düzeninden nefret ediyorum. Kral TV'de birlikte çalıştığım eski iş arkadaşım çılgın Defnecik artık bu dünyada değil" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. O dönem VJ'lik yapan isimlerden Aslı Kökçe de üzüntüsünü eski çalışma arkadaşı VJ Bülent ile internette paylaşarak "Bülentciğim çok kötü başımız sağ olsun. Ne güzel yıllardı, hep birlikte çalışıyorduk" yorumunu yaptı. Duruma en çok üzülen ise Foster'ın bir dönem birlikte çalıştığı sunucu arkadaşı Yunus Günce oldu. Son dönemlerde yaşadıklarını blog sayfasından dile getiren Günce, yazdığı hüzünlü yazılarda Foster ile anılarını anlattı. Günce, önceki gün bir mekanda DJ olarak sahne alacağı işi iptal etti.

Defne Joy Foster'ın hayranları da üzüntülerini sanal ortamdan yazdıkları yazı ve şiirlerle dile getirmeye başladı.

Sunucu adına açılan fan club'lara iki günde binlerce kişi üye oldu.

sabah